Decoració infantil

En aquest post us mostrarem unes novetats de murals de paper pintat dissenyats exclusivament per nosaltres de la mà de la nostra col·laboradora e il·lustradora Claudia Posada de Vinilart Colombia.

Aquests murals estan fabricats en alta qualitat de paper pintat NON Woven (teixit no teixit) de fàcil instal·lació, un producte amb una alta resistència i la seva principal característica és que s’encola directament la paret, d’aquesta manera qualsevol persona sense experiència pot realitzar la seva col·locació i obtenir un bon resultat.

Si voleu descobrir tots els murals disponibles només cal que entreu a lasecció corresponent: https://www.papelpintadoonline.com/ca/229-murals-mapes-infantils-vinilart-Colombia

Els seus dissenys destaquen pels seus tons suaus i delicats juntament amb un repertori de simpàtics d’animalets cadascú amb nom propi ! Si vols conèixer aquesta fantàstica família et convidem a seguir llegint i descobrint aquest nou món pler d’aventures i nous amics que faran les delcicies dels més petits de la casa.

En la primera proposta us portem a una fantàstica granja, en un lloc així no hi poden faltar els animals, en aquest disseny en trobem varis: pollets, gall, cavalls, porquet o vaca. Un mural molt complert on els més petits gaudiran a casa d’una decoració única i divertida acostant així el món rural als infants. Amb els tons pastel característics de Vinilart podem crear un ambient relaxant i acompanyat amb un mobiliari ens tons clars i suaus.

Mural infantil Granja VCDG-056

El mural anomenat Safari, els protagonistes són unes girafes, la cebra i un elefant, de fons alguns micos penjats per les branques. Aquest disseny inspirat en la naturalesa i els animals africants està creat en tons suaus de verd, beix i marró amb un fons blanc, uns colors pastel que combinen amb qualsevol decoració infantil que tinguem. En la imatge, els pocs elements que tenim per no treure el protagonisme al mural,son també en tons clars complementant a la perfecció el conjunt.

Mural infantil Safari VCSA-053

Els mapes són també una gran opció per a decoracions infantils, un estil poc freqüent però a la vegada decoratiu on els nostres fills/es podràn aprendre i d’una forma original i divertida. Aquest mapa s’anomena Dinos, ja que està creat amb diferents tipus de dinosaures, un animal que sempre desperta curiosistat als més petits. Amb aquest disseny poden aprendre tant els continents, com els colors o els oceans, mural molt complert. Una decoració sútil destaca davant el mural però sense perdre el protagonisme, aquest llit en forma de caseta i en fusta juntament amb el mural han aconseguit una estança acollidora.

Mural infantil Mapa Aventures Dino VCMD-050

Un món màgic per les nenes de la casa amb els unicorns, un dibuix mitològic molt estimat que ens transporta en aquest irreal món dels somnis on tot és màgic i qualsevol desig es fa realitat.  Un disseny pler de colors pastel; rosa, blau, groc, beix, verd…. La habitació somiada de les nenes ara la pots fer realitat. En la decoració tot és blanc i de fusta, seguint l’estil de les habitacions infantils.

Mural Infantil Món Màgic VCMM-052

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 93 831 75 00, enviant un e-mail al correu info@papelpintadoonline.com o bé omplint el formulari que deixem a continuació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s