Col·locació fotomurals teixit no teixit

Des de http://www.papelpintadoonline.com/ca/ hem fet un video de com col·locar els fotomurals en qualitat teixit no teixit, on podràs veure com s’instal·len els murals coneguts amb el nom de Non Woven, o els que són fabricats per Komar , els anomenats Vlies. La facilitat de la col·locació es deu a l’alta qualitat del material en que son fabricats, li aporta una alta resistencia al producte, de manera que qualsevol persona sense experiencia prèvia pot col·locar-los. La diferencia amb els murals estàndars es que la cola s’aplica directament a la paret, en contacte amb la cola no dil·lata el paper, les parts en que es componen ecaixaran sense problemes. Els deixem el video amb els passos ben detallats per seguir en tot el procés:

Els fotomurals es troben disponibles a la botiga online ,  a la categoría Komar Vlies , i també a Idealdecor Non Woven, a continuació deixem els enllaços per accedir-hi:

Fotomurals Komar Vlies

Fotomurals Idealdecor Non Woven

La botiga online de paper pintat per decoració de parets http://www.papelpintadoonline.com/ca

Etiquetes: com col·locar fotomurals teixit no teixit, aprendre a instal·lar un mural non woven, video demostratiu de com col·locar un fotomural teixit no teixit, instal·lació fotomural teixit no teixit, mural qualitat vlies, fotomurals de fàcil col·locació, botiga online fotomurals, empaperar, fotomural, col·locar mural alta qualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s