Paper pintat per nadons

Decorar per primera vegada l’habitació del nostre fill o filla ens fa molta il·lusió, pensem en diverses possibilitats de decoració de parets amb les opcions del mobiliari que també comprarem, la cuna, l’armari, els complements decoratius, en són molts els detalls que ens completaran l’habitació, volem que tot ens quedi perfecte i apunt pel dia tant esperat. En aquest post ens centrarem en la decoració de les parets.

Podriem parlar de moltes coleccions per decorar les habitacions dels recents nascuts, quan pensem en col·locar paper pintat en una habitació infantil hem de tenir en compte que les propostes que ens oferiran serán molt diferents però sempre hem de pensar en el disseny o el motiu i la tonalitat que a nosaltres ens aporti confortabalitat per crear un ambient adecuat pel nostre nadó, per tal d’aconseguir l’harmonia que es necessita.

Decoració de parets amb paper pintat per a nadons

Decoració de parets amb paper pintat per a nadons

Començem a parlar de Babies, una de les millors coleccions amb moltes opcions de combinació de motius i colors entre ells, hi trobem dolços ossets, gossets, globus, oçellets amb les seves casetes, el tamany dels motius no són ni molt petits ni grans, tampoc son atapaïts, els tons són suaus, no són llamatius, i s’acompanyen de llisos, puntets o ratlles difuminades, a continuació veiem unes propostes de decoració amb ossets i ratlles en color beige, i l’altre opció que seria en rosa, ossets en núvols i globus combinats amb un llis, les dues serien d’estil clàssic.

L’opció de decorar amb paper pintat col·locant una motllura per separar els dos models fa que es pugui harmonitzar l’espai perfectament en totes les parets de l’habitació, les motllures són un complement decoratiu que vesteix les parets amb elegancia, el mateix podem dir de les cornises i els sòcols.

Del mateix book, tenim una proposta més divertida, el disseny dels globus en color verd i el fons blanc, i els oçells amb les gàbies, a continuació veiem les dues habitacions empaperades, la primera predomina l’estil vintage amb el mobiliari que s’ha escollit, ho veiem en la forma de cuna, l’acabat de la cadira, en la segona es tracta d’una decoració més moderna, varietat de colors amb els mobles i complements.

Decorar habitacions infantils amb sanefes seria un altre opció, si la colecció té la possibilitat de combinar dos models amb una sanefa seria considerar decorar totes les parets seguint el mateix patró, veiem les següents propostes:

Es tracta del book Four Friends, si comentem les habitacions empaperades que acabem de veure, la primera es tracta d’un paper de paret de color verd amb el motiu d’ovelles recuadrades en blau, que s’acompanya amb un paper llis de color blanc trencat i ratlles fines de color verd i blau,  separats per una sanefa d’ovelles. I com a segona opció serien gossets jugant amb papallones , paper de color taronja que combina amb el paper blanc trencat de papallones petites i el de ratlles de diferents colors, també separats per la sanefa a conjunt.

Hem pogut anar veient que amb el paper que hem escollit anem vestint les nostres parets fent les combinacions que més ens agraden, si només col·loquem paper pintat en una de les parets i un únic model hem de pensar en combinar de la millor manera possible les altres amb pintura o amb un altre acabat decoratiu que es consideri l’adhient, tinguem en compte que el resultat final sempre s’ha de veure integrat i complet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s