Paper pintat oçells

Paper pintat amb oçells és una de les tendencies actuals en decoració de parets , trobem varis fabricants que ens presenten aquesta opció per empaperar parets d’estils i d’ambients diferents,  segur que en aquest post poden trobar el paper d’oçells que més els agradi per vestir les seves parets.  

Milan és una de les coleccions del dissenyador Tim Willman de Sketch Twenty3 , la seva proposta es basa en una decoració clàssica i elegant, on s’inclou el model dels oçells en 5 tonalitats diferents, la combinació sempre és en dos colors, hi predominen els daurats i els reflexos metalitzats per fer lluir els oçells que s’entrellaçen entremig de tijes amb fulles petites que s’enfilen per tota la paret. A continuació es mostren dos imatges d’interiors empaperades amb el paper de paret Milan.

Una opció més atrevida en quant a colors més vius seria Vallila Sarastus, on els lloros i les plantes són més grans, aquest paper podriem definir-lo d’exòtic, encaixaria en una decoració moderna, combinable amb mobiliari de línies rectes com a bona opció en colors blancs o de to fusta per a que el nostre protagonista siguin els lloros . Ens permet donar llum al espai, papers pintats originals per empaperar qualsevol paret de la nostre llar, des de un menjador, un rebedor, o un dormitori, veieu els interiors, disponible en dues tonalitats, color blau i lila fort.

Tot seguit presentem la colecció més reconeguda pels amants de la decoració exclusiva, es tracta del book Contemporary Selection i el seu paper pintat de Flamingos, veiem la següent proposta d’una habitació juvenil decorada amb els flamencs, blancs amb el to de color rosat en un fons gris.

Paper pintat Contemporary Selection Flamingos 66-6044

Paper pintat Contemporary Selection Flamingos 66-6044

Dels mateixos fabricants destaquem Amazilia , novetat actual en paper pintat d’Harlequin, com sempre proposta que marca la diferencia per ser un disseny exclusiu , que s’adapta a varis estils de decoració ja que el model es troba disponible en 6 tonalitats, mencionem en concret els oçells en rosa intens, veiem a continuació la paret de l’escala decorada.

paper_pintat_oçells_amazilia_harlequin_111058

Paper Pintat Oçells Amazilia Harlequin 111058

De la següent colecció de paper ja en vam parlar en un post anterior, Curiosity,  només comentar que seria un altre opció : oçells amb gàbies, on els que resalten són les aus i de fons en gris suau s’hi dibuixen les gàbies.

Paper d'Oçells Curiosity cry-6545-40-40

Paper d’Oçells Curiosity cry-6545-40-40

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s